четвъртък, 23 септември, 2021

Различният семинар

за емоциите

12 ноември, от 10:00 до 18:00

с UHТ инструкторите Синиша Веселинович и Иван Петков

Раздяла, загуба, конфликти, травми, тревожност от предстоящи събития, несигурност и напрежение на работното място, проблеми в семейството и личния живот… Научете как да се справяте с отрицателните емоции, за да можете ефективно да ги трансформирате в положителни.

Никой не ни учи какво да правим със силните отрицателни емоции. И това е така, защото в нашата култура липсва подобно знание. Ние мислим за емоциите и се опитваме да ги контролираме чрез ума. Но това далеч не е достатъчно. В резултат на това потискаме силните емоции, които не можем да контролираме.

Силните отрицателни емоции ни поставят в състояние на хаос, като повлияват цялостното ни емоционално, телесно и ментално състояние. В настоящия семинар ще се научите да се справяте с вече потиснати отрицателни емоции, а след това и с емоциите в момента на тяхното пораждане. Моментът на поява на една емоция е най-подходящ за работа с нея, преди тя да потъне и да започне да нанася допълнителна вреда.

Много хора са изпълнени с години с гняв, страх, тъга, омраза, тревога, без да знаят как да се справят с тях. Методът на работа, който ви предлагаме, съчетава работа директно с емоциите, с тялото и ума – на всяко едно равнище, на което те влияят.

Какво ще научите на този семинар?

 

Семинарът е разделен на 6 сесии и всеки от участниците ще работи с конкретни свои емоции, породени от конкретни житейски ситуации. Работи се с цялата палитра от емоции, тъй като те са много тясно свързани и една емоция поражда друга.

[info_list icon_color=“#1e73be“ font_size_icon=“24″][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Лесни за прилагане практически методи за работа с вече потиснати отрицателни емоции. [/info_list_item][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Методи за справяне с емоциите в момента на тяхното възникване.  [/info_list_item][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Как да спестите огромните количества психична, телесна и ментална енергия, която отрицателните емоции изразходват. [/info_list_item][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Как да намалите времето и силата на действие на отрицателните емоции.[/info_list_item][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Къде в тялото се пораждат емоциите и защо се складират.[/info_list_item][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Как да свържете сетивата, тялото, емоциите и ума, за да можете ефективно да трансформирате отрицателните емоции в положителни.[/info_list_item][info_list_item list_icon=“Defaults-heart-o“]Как директно да започнете да използвате наученото в живота си.[/info_list_item][/info_list]

Семинарът е за всеки, който изпитва…

 

Map_Yin-Yang Тъга и раздяла

Загубата и раздялата са неделима част от живота. Казват, че времето лекува всичко, но когато човек е в депресия след подобно събитие, иска му се времето да се забърза. Раздялата и загубата причиняват силни тъга и скръб и често са свързани с чувство за вина или обида. Използваните практики и методи имат за цел да преодолеят тези силни емоции и да ги преобразуват в смелост.

Map_Yin-Yang Страх и травма

Силният страх ни сковава и ни прави неспособни да действаме, като ставаме прекалено плахи и нерешителни. Често причината е в отминало травматично събитие, което продължава да оказва въздействие върху нашите тяло, емоции и мисли. Методите преобразуват страха в спокойствие, сигурност и нежност.

Map_Yin-Yang Гняв и ревност

Състоянието на раздразнителност и постоянен гняв е начин на живот за много хора. Освен че пречи на това да се наслаждаваме на живота и пропускаме много хубави моменти и възможности, тези силни външни емоции отблъскват хората около нас. Ревността и завистта могат да разрушат всяка връзка и приятелство. Всичко това може да бъде трансформирано в прошка към себе си и към другите, в доброта и щедрост, чрез които да споделяме своето щастие.

Map_Yin-Yang Омраза и жестокост

Омразата, жестокостта, арогантността са емоции, които разделят хората и създават толкова много конфликти, вражди и войни. Нетърпението пречи да реализираме дори и най-добрите си планове и идеи. Всички тези отрицателни емоции стопяват радостта, любовта и състраданието, които са естественото човешко състояние. Чрез комплекса от практически методи, изучавани на този семинар, ще възстановите отново своите добродетели за повече радост в живота.

Map_Yin-Yang Тревога и недоверие

Има два начина на реакция на тревогата: първият ни кара да се храним постоянно, за да изпитваме чувство на тежест и оттам сигурност; вторият свива стомахa ни на топка и не можем нищо да сложим в него. И двете реакции водят до перманентно напрежение, което след години води до проблеми с храносмилателната система. Много хора дори не подозират колко много тревога са затворили в тялото си. Силното недоверие и тревога могат да бъдат преобразувани в откритост, честност, искреност и доверие.

Map_Yin-Yang Стрес и умора

Случвало ли ви се е вечер да нямате желание за нищо? Да искате просто да ви оставят намира, никой да не ви безпокои и занимава с неговите проблеми? Да не можете да спите добре, сутрин да сте уморени и нямате представа как ще изкарате до вечерта? Всеки е имал подобни дни! Ако обаче те зачестяват и, още по-лошо, превръщат се от изключение в начин на живот, значи е време да промените нещо. Постоянно казваме, че ни липсва време за хубавите, неща, но в действителност ни липсва жизнена енергия, сила. Заповядайте на нашия семинар, за да научите как да обърнете този процес.

Място и време на провеждане:

 

Цена: 108 лв.

Заплащането се извършва по банков път до 12 ноември включително. Цена на място: 135 лв.
Сметка: BG08FINV915010BGN0RUEN, Първа Инвестиционна Банка, получател: Иван Петков
Основание: Различен семинар за емоциите

Дата: 12 ноември

Начало: 10:00 ч.

Край: 18:00 ч.

Място на провеждане: Best Western Expo Hotel

Осигурен безплатен паркинг. Лесен и бърз достъп с метро.

[map lat=“42.64792″ lng=“23.3965726″ zoom=“16″ height=“350″ border=“0″ icon=“1521″]

За въпроси и записване:

 

[our_team_list image=“2629″ title=“Синиша Веселинович“ subtitle=“сертифициран UHT инструктор“ phone=“0898 592 316″ email=“veselinovich@gmail.com „]кинезитерапевт, сертифициран Чи Ней Дзан терапевт, Рейки учител.[/our_team_list]
[our_team_list image=“2630″ title=“Иван Петков“ subtitle=“сертифициран UHT инструктор“ phone=“0893 478 426″ email=“daodmin@gmail.com“ facebook=“https://www.facebook.com/groups/daobg/“]За мен да живееш, означава да се движиш и да се радваш. Всички казваме, че ни липсва време за хубавите неща, но в действителност ни липсва енергия, жизненост, сила. С удоволствие споделям моя опит в това как да бъдем по-естествени, жизнени и да можем да се радваме повече, все неща, които можем да споделим с любимите ни хора. Сертифициран инструктор съм към Системата на „Universal Healing Tao”, създадена от майстор Мантак Чия. Чи Ней Дзан терапевт съм, усилено изучавам Тай Чи Чуан. [/our_team_list]