Животът е най-голямата ни ценност!

Какво си пожелаваме най-много? Да сме живи и здрави. Независимо от епохата, обществото и културата, животът и дълголетието са двете най-ценни за всеки човек неща. Те са основната предпоставка, без която всичко останало, към което всеки от нас се стреми, губи смисъл или е невъзможно. След здравето и дълголетието идват другите ценности като радост, щастие, любов, благоденствие и всички хубави неща, които също си пожелаваме често.

Но как да постигнем всичко това?

Даоските практики са на повече от 5000 години и тяхната основна цел е да носят здраве, радост и дълголетие. Предавани от уста на ухо, от сърце на сърце, от учител на ученик, те събират в себе си хилядолетния опит на поколения даоски майстори, отшелници, лекари от традиционната китайска медицина, майстори на бойни изкуства.

Основните Дао практики са лесни за заучаване и практикуване, което ги прави подходящи за всякакъв тип хора с различен темперамент и телесна конституция.

В 3 поредни занимания ще изучаваме основните даоски практики: Вътрешна усмивка, Лечебни звуци, релаксация и заземяващи медитативни практики. Ще подправим с малко загрявка за ставите, мускулите и сухожилията и ще добавим основни самомасажни техники.

След като завършите курса Вие ще можете:

Ефективно да се освобождавате от натрупаните стрес, умора и тревоги в тялото, да ги извеждате от вътрешните органи, мускулите, фасциите, ставите;
Да трансформирате негативните емоции в положителни, което ще Ви донесе повече жизнена енергия, с която да разполагате в своето ежедневие;
Да възстановите правилното протичане на жизнената енергия в тялото, което се отразява благотворно на цялостното Ви психическо и емоционално състояние;

Чрез серия от упражнения и дихателни практики да подсилите и обновите тялото си, да се чувствате по-добре в собственото си тяло.
Да започнете да преработвате и да се освобождавате от емоции и травми от миналото, които повлияват живота Ви по неосъзнат, но негативен начин.

Дата на провеждане:

27 ноември 2021, събота, от 9:00 – 11:00
4 декември 2021, събота, от 9:00 – 11:00
11 декември 2021, събота, от 9:00 – 11:00

Курсът е разделен на три модула, с цел усвояване на показаните практики през седмицата между отделните отделните занимания.

Форма на провеждане:

Online: Zoom

Цена на курса:

45 лв.

Регистриране за курса:

Всеки желаещ да участва в онлайн курса, може да се регистрира в следната форма:

Форма за регистрация за онлайн курса „Основни Дао практики“ (кликнете, за да отворите формата за регистрация)

След успешна регистрация, ще Ви бъде изпратени на оставения имейл линк за курса.

Записвания се приемат до 26 ноември 2021 г.

За допълнителни въпроси:
Иван Петков
daodmin@gmail.com
0893478426

0 0 votes
Рейтинг на статия
Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментари
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари