Време за четене: 1 мин.

Здравейте, приятели! Живеем в „интересни времена“, както казва китайското проклятие. Светът ни се промени за броени дни и повече никога няма да бъде същия! Повече от всякога се нуждаем да формираме устойчиви общности, да усетим подкрепа помежду си, да бъдем хора. Всичко това няма как да се случи, ако всеки поотделно е изпълнен със силни емоции, доминирани от страх, несигурност, тъга, гняв, омраза… разделение.

Заедно и по отделно можем да практикуваме, за да имаме сили, които да ни помогнат в това, което ни очаква в следващите седмици, месеци, години.

Сега не е време за егоизъм, разделение, страх. Няколко години се бях оттеглил от това да споделям даоските практики, като имах своите основателни причини за това. Промяната в ситуацията, обаче, обезсили тези причини. Вътрешното ми усещане е, че трябва да споделям практиките отново. Това не е въпрос на желание, а на необходимост, продиктувана от тежката криза, която се разгръща и тепърва предстои.

Съжалявам за тези мрачни думи, най-много ще се радвам, ако реалността ме опровергае!

В тежките времена се раждат силни хора. Убеден съм, че даоските практики, наред с всички други практики, има какво да дадат на хората в тези смутни дни. Затова и започваме. Не зная докъде ще стигнем, но съм убеден, че заедно можем много повече!

Начало на практиката

Започваме в сряда, 8 април от 18:30
Ще използваме ZOOM, тъй като много хора вече я познават покрай онлайн обучението на децата си.
Линк за практиката: https://us02web.zoom.us/j/6016632366?pwd=T0VDVCthQkJOanhKTXVFTjNXTEFLUT09

Може да използвате и Meeting ID: 601-663-2366 и парола 123456789

Добре дошли сте, платформата позволява да практикуваме до 100 човека. 🙂

Благодаря на всички, които ще проявят интерес!

0 0 votes
Рейтинг на статия
Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментари
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари