„Как мъжът изпитва удоволствие от секс при „Голямото изтегляне“?“ При изпълнение на Голямото изтегляне, изхвърлянето на семенна течност се спира, но това за сметка на удоволствието ли е? Често се среща мъж, който току що е започнал с даоските сексуални практики, да  стягне силно СО-мускула (срамно-опашния мускул), чието съкращаване в областта на перинеума предотвратява семеизпразването, да успее да спре семенната течност, но да не изпита удовлствие, а само неприятното усещане от стегнатия мускул.

Ето няколко моя личен опит:

1. Стягането на СО-мускула става малко преди началото на оргазма, когато мъжът усеща, че ще започне изхвърлянето на спермата.
2. Стягането продължава, докато не бъде укротен импулсът за изхвърляне. Това стягане, в зависимост от възбудата и степента на контрол над тялото, може да обхване цялото тяло, както е описано в книгите (3-те помпи, стягане на юмруците, на челюстите и т.н.), а може да бъде ограничено само в областта на СО-мускула
3. Какво става след като импулсът за изхвърляне на семето бъде овладян? Тогава мъжът може да отпусне своите мускули, като начинаещите усещат не съвсем приятните остатъчни ефекти от мускулното напрежение по цялото тяло и никакво удоволствие от секса.

Важно: Удоволствието при мъжа е свързано с пулсирането на СО-мускула по време на изхвърлянето на семето. Самото удоволствие не е свързано с изхвърлянето на семето, само с вибрацията на споменатия мускул, която вибрация придава приятните импулси към нервната система на цялото тяло.
С малко повече практика, всеки мъж може да се научи да изпълнява запечатването, спирането на семето, а след това, чрез малка допълнителна стимулация, да задейства вибрирането на СО-мускула. Много е важно първо да е сигурен, че е спрял и върнал семето, а след това да продължи стимулацията/движението!

Вибрациите на СО-мускула, след като еякулацията е спряна, предизвикват вътрешна „имплозия“. половата енергия на възбудените милиони сперматозоиди се предава на цялтата нервна система, което предизвиква цялостен оргазъм, който не е съсредоточен само в областта на половите органи. Удоволствието е усилено многократно и по гръбначния мозък достига до централната нервна система.Добре е да сме отворили и укрепили различните енергийни канали, за да не се получи запушване. В такъв случай можем да усетим тежест в гърдите или напрежение в главата. Масаж и заземяване вършат идеална работа.

Когато енергията достигне в главата, можем да я завъртим по спирала, за да обновим мозъка и да подхраним злезите, които се намират там. Връщането на енергията в пъпа, по предната страна на тялото, подхранва всички жлези надолу.

Image 7

Тук искам отново да спомена и едни други предпазни мерки.

За предпазване от нежелана бременност :
Първо, препоръчвам този метод, а въобще и съвместните даоски практики да се практикуват с постоянен партньор.
Второ, извадете пениса малко преди импулса за еякулация, за да можете да спрете импулса.
Трето, задължително използвайте други методи за контрацепция, особено при еднократни контакти.

След като всички контракции минат, може да се премине към пасивната фаза на съвместното развитие, свързана с алхимичните практики и Долинния оргазъм.

0 0 votes
Рейтинг на статия
Абонирай се
Уведоми за
guest
0 Коментари
Вградени отзиви
Преглед на всички коментари