Цигун за постигане на мъдрост

 

11.  Усмихнете се надолу, успокойте ума(изпразнете го от мисли) и напълнете „вторият мозък“(корема) с Чи. По време на практиката 95% от съзнанието е в долния тан тиен.

2

2.  Активирайте огънят в тан тиена и този в бъбреците, задръжте осъзнаването си в тан тиен. Теглете космическа енергия, а не вашата собствена .

3
3.  Активирайте сърдечния огън (императорския огън) и създайте мекота и радост.

44.  Усмихнете се надолу и насочете съзнанието към бъбреците като синя светлина от чи докато не се изкачи и изпълни задната част на мозъка. Тогава се усмихнете надолу към пикочния мехур и сексуалните органи, чиято трансформирана енергия ще се изкачи и изпълни централната част на мозъка.

5

5.  Усмихнете се надолу и насочете съзнанието към черния дроб и жлъчката. Трансформираната тук чи ще се издигне и ще се издигне и ще изпълни дясната част на мозъка.

6

6. Усмихнете се в сърцето и тънките черва, чиято чи ще изпълни предната централна част на мозъка.

7

7. Усмихнете се в далака, стомаха и панкреаса чиято енергия ще изпълни лявата част на мозъка.

8

8. Усмихнете се на белия дроб и дебелото черво, чиято енергия ще изпълни лявата и дясна предна част на мозъка.

9

9. Когато вашия ум е празен, той може да бъде изпълнен с трансформираната от всички органи енергия (с цветовете на дъгата). Свържете се със светлината на звездата над вас като задържите вниманието си в тан тиен.

10. Усмихнете се и се усмихнете/свържете с небесна чи (енергията на всички звезди и галактики, космическият „прах“ който минава през телата ни).

1011. Отворете се чрез намерението за небесната чи и я смесете с трансформираната чи в долния тан тиен. Енергията ще се върне при вас многократно усилена и ще изпълни мозъка и тялото с мъдрост. Изпразнете мозъка от мисли още веднъж и го изпълнете с висшата жизнена сила и универсално разбиране/приемане/.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?